Luotettava ja paikallinen

Kaikki julkisivu- ja kattomaalauspalvelut ja sisäremontit

Kattojen ja julkisivujen maalaukset ja sisäremontit Varsinais-Suomessa

TMH Services Oy on naantalilainen kattojen, julkisivujen ja huoneistojen kunnossapidosta huolehtiva huippuosaaja. Saat meiltä ensiluokkaiset kattomaalaukset, kattojen vuosihuollot ja julkisivumaalaukset niin omakotitaloille kuin mökeille sekä kokonaisvaltaiset sisäremontit Varsinais-Suomen alueella ja Turun saaristossa.

Kaikki julkisivu- ja kattomaalauspalvelut sekä sisäremontit ovat saatavilla urakointina yksityisille kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille.

Ammattilaisen laadukkaasti toteuttamat remontit ja maalaukset kasvattavat kiinteistön arvoa ja rakennuksen elinkaarta. Pitämällä huolen säännöllisistä korjaustöistä ja huolloista välttyy myös yllättäviltä vaurioilta ja kalliilta remonteilta.

TMH Services Oy on valintasi, kun kaipaat monipuolista ja luotettavaa kumppania kiinteistösi kunnossapitoon. Kerro meille kohteestasi soittamalla numeroon 044 546 4843 tai ota yhteyttä kotisivujemme lomakkeella, niin teemme juuri sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Remontit ja maalauspalvelut ammattituotteilla

TMH Services Oy käyttää työssään ainoastaan ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita. Päivitämme osaamistamme ja tuotetietouttamme jatkuvasti pitämällä aktiivisesti yhteyttä myös maahantuojaan.

Valitsemme kaikkiin maalauskohteisiin ja sisäremontteihin yksilöllisesti sopivat tuotteet, joilla varmistamme sekä kauniin pinnan että kestävän lopputuloksen. TMH Services on tehnyt onnistuneita remontteja ja julkisivumaalauksia Varsinais-Suomessa ja Turun saaristossa niin yksityisille kotitalouksille kuin yrityksille ja taloyhtiöille.

Sijaitseeko kohteesi kauempana? Ei hätää! TMH Services urakoi tarvittaessa myös Varsinais-Suomen ulkopuolella.

Ota yhteyttä

Kattomaalaus on ajankohtainen silloin, jos katto vuotaa, näyttää kuluneelta tai on selvästi vaurioitunut. Katon maalaaminen suojaa katteita ja ehkäisee saumauksien rapautumista.

Pitämällä säännöllisesti huolta katosta lisäät sen käyttöikää ja myös asumisympäristön turvallisuutta. Paikkaamme katot, pudotamme lumet ja asennamme turvatuotteet kaikille katoille Varsinais-Suomessa ja Turun saaristossa.

Julkisivun maalaaminen kohentaa kiinteistön yleisilmettä ja ehkäisee pintojen kulumista. Maalaamisen yhteydessä omakotitalon tai mökin pinta puhdistetaan, mikä kasvattaa kiinteistön hyvinvointia ja tuo sille lisää käyttövuosia.

Kaikki sisäremontit maalaamisesta ja listoituksesta kalusteasennuksiin ovat yksinkertaisia kiinteistön kunnossapitotoimia, jotka lisäävät asumismukavuutta. Palkkaamalla ammattilaisen tekemään remontin varmistuu myös siitä, että lopputulos kestää oikeaa elämää mahdollisimman pitkään.

Työtä pitkällä takuuajalla

Laadukkaiden, ammattikäyttöön tarkoitettujen tuotteiden ja ensiluokkaisen työnjälkemme ansiosta takuuaikamme ovat pitkiä. Esimerkiksi kattomaalausten takuuaika on jatkettavissa jopa 10 vuoteen, ja tarvittaessa sitä voidaan jatkaa vuosihuoltosopimuksella! Luotamme osaamiseemme ja siihen, että työmme kestää aikaa ja elämäsi arkea.

Työllämme on aina kolme erityisen tärkeää tavoitetta: saada asiakas tyytyväiseksi, lisätä kohteen käyttöikää ja kasvattaa asumisviihtyvyyttä. Remontoitu ja siisti ympäristö on turvallinen, mikä kasvattaa asumisviihtyvyyttä kohteessa. Kun kiinteistöstä pitää huolta, kasvaa sen arvo väistämättä samalla, kun sen elinkaari pitenee. Turvallisten ja viihtyisten seinien sisällä asuu tyytyväisiä asiakkaita, joiden asialla olevan TMH Services Oy:n tekijöillä on jo usean vuoden kokemus.

Ota yhteyttä »

Palvelut yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille kaikkialla Varsinais-Suomessa.

Jätä yhteydenottopyyntö