Peltikattojen maalaukset ja tiilikaton pinnoitukset Varsinais-Suomeen ja Turun saaristoon

TMH Services Oy on tiili- ja peltikattojen huoltamisen, maalaamisen ja pinnoittamisen ammattilainen Naantalista. Teemme monipuoliset ja korkealaatuiset kattomaalaustyöt Varsinais-Suomessa ja Turun saaristossa sekä sovittaessa myös muualla Suomessa.

Peltikaton maalaus korjaa myös pienet vauriot

Ryskyykö peltikatto ikävästi? Repsottavatko sen reunat? Onko pinta nähnyt jo parhaat päivänsä?

TMH Services Oy toteuttaa peltikaton maalaamisen Naantalissa, Turun saaristossa ja Varsinais-Suomessa aina ammattilaisen tuotteilla huolellisista työvaiheista kiinni pitäen ja turvallisuudesta tinkimättä.

Peltikaton maalaus on vaativaa työtä, joka kannattaa ulkoistaa ammattilaiselle, jolloin varmistuu siitä, että lopputulos kestää aikaa, korroosiota ei pääse syntymään eikä kattoon tule sään aiheuttamia vaurioita.

Ennen kuin peltikaton varsinainen maalaaminen aloitetaan, tarkistamme katosta aina kaikki mahdolliset vuoto- ja ruostekohdat ja paikkaamme ne ammattitaitoisesti ja kestävästi. Suojaamme myös ympäristön roiskeilta.

Peltikaton maalaustyöt korkeapaineruiskulla tai pensselillä

TMH Servies Oy huolehtii myös siitä, että maalaaminen tapahtuu vain puhtaalle pinnalle, jotta maalipinta kestää sään aiheuttamaa rasitusta eikä ruostu helposti. Peltikaton maalauspalvelumme on saatavilla kaikkialla Varsinais-Suomessa ja Turun saaristossa.

Kun peltikatto on pesty ammattipesurilla perusteellisesti, suojaamme huolellisesti kohdat, joihin maalipintaa ei haluta. Varsinaisen maalaustyön teemme joko korkeapaineruiskulla kahteen kertaan tai toiveesi mukaan pensselillä.

Vuosisopimuksella lisää takuuaikaa

Vaikka luotamme työnjälkeemme, haluamme varmistua siitä, että myös sinä olet tyytyväinen siihen. Suoritamme urakan lopputarkastuksen aina yhdessä asiakkaan kanssa. Jälkeemme jätämmekin vain tyytyväisen asiakkaan, sillä maalauspalveluumme kuuluu aina myös työmaan loppusiivous.

TMH Services valitsee peltikaton maalaukseen käytettävät tuotteet aina yhdessä asiakkaan kanssa. Peltikattojen maalaustöiden takuuajat vaihtelevat käytettävän tuotteen ja katon kunnon mukaan. Pääsääntöisesti takuuaika on kuitenkin 3–10 vuotta, ja sitä voidaan jatkaa vuosihuoltosopimuksella.

Miksi tiilikatto kannattaa pinnoittaa?

TMH Services on tiilikattojen pinnoituksen ammattilainen, jonka tiilikaton huolto- ja pinnoituspalvelut ovat saatavilla Varsinais-Suomessa ja Turun saaristossa. Pinnoittaminen on tehokas keino estää kosteuden imeytyminen huokoiseen tiileen.

Tavallisesti tiilikaton pitäisi kestää jopa 60 vuotta käyttökelpoisena, mutta koska katto on jatkuvan kulutuksen kohteena ja sään armoilla, kannattaa sen huoltamistarve arvioida aika ajoin. Joskus pelkkä pesu riittää, mutta pinnoittamista suosittelemme silloin, kun haluaa varmistua siitä, ettei katto peity sammaleeseen nopeasti eikä siihen pääse syntymään rapautumista. Pinnoitus sopii erityisesti yli 20 vuotta vanhoille katoille.

Korkealaatuinen pinnoitus tehdään puhtaalle katolle

TMH Services Oy aloittaa tiilikaton pinnoituksen tarkistamalla aluskatteen kunnon ja suojaamalla ympäristön huolellisesti. Kun suojaukset ovat kunnossa, pesemme katon ammattikäyttöön tarkoitetulla pesurilla, jolla saadaan pesuun oikea paine ja tarkasti valittu vesimäärä. Katolle sopivalla paineella ja vesimäärällä syntyy paras mahdollinen lopputulos ilman, että katto kärsii.

Kun peseminen on tehty, ruiskutamme katolle kasvustonestoaineen. Aine sekä puhdistaa katon että estää homeen, jäkälän ja sammaleen syntymisen katon pinnalle.

TMH Services Oy viimeistelee puhdistetun katon joko värillisellä pinnoituksella tai kyllästeellä. Autamme sinua aina valitsemaan sopivan pinnoitustavan ja -värin.

Ota yhteyttä »

Kyllästeellä syvää suojaa ja pitkäkestoista puhtautta

TMH Services Oy tekee tiilikattojen pinnoitukset Varsinais-Suomessa ja Turun saaristossa valinnan mukaan joko värittömällä tai värillisellä pinnoituksella. Väriton pinnoitus syntyy kyllästeestä, joka estää veden ja kosteuden imeytymisen rakenteisiin, sillä betonitiili on jo lähtökohtaisesti erittäin huokoinen. Kylläste vaikuttaa pitkään ja imeytyy syvälle tiileen vähentäen sen rakenteellista kosteutta.

Kylläste suojaa tiilen pintaa pakkasen aiheuttamalta rapautumiselta, ja se suojaa myös pintarakenteen ja saumauksien kulumista tehokkaasti. Laadukkaasti tehty kylläste hidastaa selvästi homeen, sammaleen ja jäkälän uusiutumista ja auttaa katon pintaa pysymään puhtaana pitkään.

TMH Services Oy:n kyllästekäsittelyyn riittää kertalevitys. Väritön pinnoitus on noin puolet halvempi kuin värillinen pinnoitus, ja sen takuu aina on 3–5 vuotta. Tiesithän, että voit jatkaa takuuta vuosihuoltosopimuksella? Sitoudumme pitämään kattosi kunnossa pitkään.

Väripinnoituksella hengittävyyttä ja kulutuskestävyyttä

Värilliset pinnoitukset tiilikatoille ovat saatavilla laajasti Varsinais-Suomessa, Naantalissa ja Turun saaristossa TMH Services Oy:ltä. Teemme väripinnoitukset yrityksille, yksityisille kotitalouksille ja taloyhtiöille.

Väripinnoitteella on luja tartunta- ja kulutuskestävyys, ja se on myös lähtökohtaisesti erittäin peittävä ja rakenteita täyttävä. Valitsemme pinnoitteen aina pohjoismaisiin sääolosuhteisiin sopivaksi, ja pidämme huolta, että pinnoitteen väri kestää. Käyttämillämme väripinnoitteilla on myös erinomainen UV-suoja, joka estää pinnoitteen kulumista.

Vaikka väripinnoite on peittävä, on itse pinnoitekerros hengittävä, ettei kosteusvaurioita pääse syntymään. Kyllästeen tavoin väripinnoite suojaa katemateriaalia rapautumiselta ja sammal- ja jäkäläkasvustolta. Väripinnoite takaa katolle useita vuosia lisää käyttöikää. Se kannattaa, sillä pinnoittaminen itsessään on jo noin 75 prosenttia edullisempaa kuin kokonaan uuden katon asentaminen.

Värilliset pinnoitteet ovat saatavilla TMH Services Oy:ltä kaikissa perusväreissä. Ruiskutamme pinnoitteen aina kahteen kertaan taataksemme mahdollisimman kestävän ja tasaisen sävyn. Pinnoitteen takuuaika on 5–7 vuotta, ja sitä voidaan jatkaa vuosihuoltosopimuksella.

Palvelut yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille kaikkialla Varsinais-Suomessa.

Jätä yhteydenottopyyntö