Kaikki kattoturvatuotteet asennuksineen Varsinais-Suomessa

Kattohuollon yhteydessä tai erikseen tilattaessa saat meiltä myös kattoturvatuotteiden asennuspalvelun. Asennamme talotikkaat, lapetikkaat, kattosillat ja lumiesteet, joissa edustamme erityisesti meidän pohjoisen sääoloihimme suunniteltuja tuotteita. Niiden kestävyys on varmaa vuodesta ja ulkorasitteista toiseen. 

Mikä tärkeintä, vaaditut kattoturvatuotteet ovat ehto katolla turvalliselle liikkumiselle, mutta myös talosi ympäristössä kulkeville asukkaille sekä muille ihmisille. Katon pesut, muut huoltotyöt ja nuohoukset on pystyttävä tekemään turvallisesti, samoin on vältettävä vaaratilanteita, joita esimerkiksi katolta putoavat lumet saattavat aiheuttaa. 

Teemme asennuksia Turussa ja aina Turun saaristossa asti sekä koko Varsinais-Suomen alueella. Lue ohesta lisää tai pyydä saman tien tarjous, niin katsotaan sopiva tuotepaketti tarpeisiisi!

Ota yhteyttä

Talotikkaat

Talotikkaista puhutaan myös seinätikkaina ja turvatikkaina eli palotikkaina. Palotikkaiden oikeanlainen, kestävä asennus varmistaa asianmukaisen poistumisreitin tulipalon sattuessa. Seinätikkaat taas tarjoavat hyvän reitin katolle kulkuun, kun on aika kurkata katolle sen kunnon tarkastamista ja huoltotöiden toteutusta varten. Meiltä saat tikkaat, jotka mukautuvat kaikkiin talomalleihin ja seinämateriaaleihin, myös värityksen osalta!

Lapetikkaat ja kattosillat

Lapetikkaat eli kattotikkaat ja kattosillat saattavat kuulua myös sinun kattosi varusteluun. Kun ne on valmistettu laadukkaasti ja asennettu oikeaoppisen tukevasti, ne turvaavat katolla liikkumisen ja huoltotöiden tekemisen harjan sekä lappeen suunnassa. Hyvä kattoturvatuotteiden valikoimamme tikastuotteissa ja silloissa istuu yksi yhteen talosi sekä kattosi kanssa. 

Lumiesteet

Kunnon lumiesteet estävät vahinkoja monella tapaa. Lumi ei pääse putoamaan paikkoihin, joissa se on vaaraksi ihmisille tai muulle ympäristölle, kuten kadulle, sisäänkäynnille jossa ei ole katosta, leikkipaikoille tai muille vastaaville alueille. Kysy meiltä tarjousta lumiesteistä + asennuksesta!

Kattoturvatuotteet ovat saatavilla niin omakotiasukkaille, taloyhtiöille kuin yrityksille. Käänny puoleemme, kattojen asiantuntijaan, niin saat varmasti alan parhaimpiin kuuluvat tuotteet kera asennuspalvelun!

Pyydä tarjous

Palvelut yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille kaikkialla Varsinais-Suomessa.

Jätä yhteydenottopyyntö