Julkisivumaalaukset Varsinais-Suomessa kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille

TMH Services Oy on kokenut julkisivumaalausten asiantuntija. Maalaamme taloyhtiöiden, vapaa-ajan asuntojen ja omakotitalojen julkisivut Varsinais-Suomessa, Turussa, Naantalissa ja Turun saaristossa. Palvelumme ovat saatavilla niin kotitalouksille kuin yrityksille.

Meille ei ole väliä, mistä materiaalista julkisivusi on tehty. Maalaamme ammattitaidolla ja korkealaatuisella työnjäljellä kaikki julkisivut, olivatpa ne tehty tiilestä, betonista tai puusta.

Piilota tai korosta!

Julkisivumaalaaminen on yksi näkyvimmistä kiinteistön huoltotoimista, jolla voi joko häivyttää rakennuksen ympäristöönsä tai korostaa sitä leikkimällä värisävyillä. Ympäristöön sulauttaminen voi toimia erinomaisesti esimerkiksi vapaa-ajan asunnoilla, joissa pääosassa voi olla usein luonto.

TMH Services Oy suorittaa julkisivumaalaukset myös Turun saaristossa, jonka hurmaaviin huviloihin ja tupiin luomme uuden ilmeen asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Otamme maalausurakoissa huomioon myös ympäristön värivaatimukset, joten käymme kanssasi läpi asemakaavassa sallitut värit, jotta pensselöinti menee kerrasta oikein.

Ota yhteyttä

Huolellista jälkeä ammattilaistyövälinein

TMH Services Oy käyttää työssään ammattilaisten suosimia maaleja, joilla varmistamme kestävän pinnan vuosiksi. Työnjälkemme salaisuus on huolellisissa pohjatöissä ja tarkassa ja tehokkaassa sudinjäljessä.

Poistamme lohkeilleen maalin rakennuksen ulkoseinistä, puhdistamme pinnat ja suoritamme aina myös pohjamaalauksen. Kestävän julkisivun mahdollistaa maalin tehokas kiinnittyminen puhtaaseen pintaan.

Maalaamme uuteen loistoon omakotitalot, mökit ja taloyhtiöt kaikkialla Varsinais-Suomessa Turun saaristossa saakka.

Julkisivumaalaus osana kiinteistön hyvinvointia

Vaikka julkisivumaalaus on ensinäkemältä ennen kaikkea visuaalinen ratkaisu, on se myös merkittävä tekijä rakennuksen hyvinvoinnille. Ammattilaisen toteuttama maalipinta kestää vaihtelevia sääolosuhteita myös Pohjolassa ja suojaa talon ulkoverhoilua. Kun maalipinta on tehty hengittäväksi, varmistetaan myös se, ettei kosteusvaurioita ja sisäilmaongelmia pääse syntymään.

TMH Services Oy toteuttaa julkisivumaalaukset, jotka hyvästelevät kosteuden lisäksi lian ja kasvuston, kuten sammaleen, jäkälän ja homeen. Julksivumaalaus on yksinkertainen keino pitää yllä kiinteistön kaunista ilmettä ja nostaa asunnon arvoa. Me tiedämme, että ensivaikutelma on tärkein, joten luomme pinnan, josta jaksaa vaikuttua vuodesta toiseen läpi kesähelteiden ja vihmovan tuulen.

Ota yhteyttä

Palvelut yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille kaikkialla Varsinais-Suomessa.

Jätä yhteydenottopyyntö