Monipuoliset kattohuoltopalvelut, kattojen korjaukset ja lumenpudotukset Varsinais-Suomessa

Milloin viimeksi huollatit kattosi? Katto suojaa koko kiinteistöä ottaen vastaan myös säätilojen aiheuttamat muutokset, kesällä auringonvalon ja talvella lumipeitteen.

TMH Services Oy vastaa kokonaisvaltaisesti kattojen huoltamisesta Varsinais-Suomessa, Turussa ja Turun saaristossa. Kotipaikkamme on Naantali, mutta päätoimialueemme lisäksi kattopalvelumme ovat saatavilla tarvittaessa myös maakuntaa kauempana.

TMH Services Oy toteuttaa kattohuoltourakat niin kotitalouksille kuin yrityksille ja taloyhtiöille.

Huollettu katto ilman huolehtimista? Kaikki kattohuollon palvelumme ovat saatavilla myös vuosihuoltosopimuksissa. Ulkoista huolesi ja tilaa TMH Services Oy pitämään säännöllistä huolta katostasi.

Katon pesulla pidempi remonttiväli

Suoritamme laadukkaat katon pesupalvelut tiili-, huopa- ja peltikatteille laajasti Varsinais-Suomen ja Turun saariston alueella. Puhdas katto hengittää paremmin lisäten koko kiinteistön hyvinvointia.

TMH Services Oy käyttää katon pesemisessä ainoastaan ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita ja pesureita, joilla on mahdollista käyttää aina katolle sopivaa vesimäärää ja painetta.

Kattopesu on yksinkertainen ja helppo keino pidentää katon elinikää, sillä pesussa häviävät myös kasvustot. Pesemme katon joko mekaanisesti tai pesurilla. Tarvittaessa asennamme katolle myös kasvustonestoaineen, jonka ansiosta katto pysyy puhtaana pitkään.

Ota yhteyttä

Turvallisen katon alla

TMH Services Oy pitää huolen myös siitä, että kattosi on turvallinen. Asennamme kattoturvatuotteet, kuten lumiesteet ja turvakaiteet, Varsinais-Suomen alueella Turun saaristossa asti.

Muita tavallisia katon turvallisuutta lisääviä tuotteita ovat tikkaat, kattosillat, lumiaidat ja turvakaiteet lapetikkaille. Autamme sinua arvioimaan, minkälaisen turvatuotekokonaisuuden kattosi vaatii, sillä rakennuksen pitkän elinkaaren lisäksi haluamme vaalia myös sen asukkaiden turvallisuutta.

Turvallisen arjen puolesta suoritamme myös lumenpudotustyöt Varsinais-Suomessa. Katolle kertyvä lumi voi painaa kattoa koko talven kuluttamalla sen pintaa ja rakenteita, ja pahimmillaan lumi ja siihen muodostunut jää voi pudota asukkaan niskaan, joten siksi talvella kannattaa huolehtia säännöllisestä lumenpudotuksesta.

Ammattimaisia korjaustöitä kaikille katoille

Aina katon peseminen ja puhtaana pitäminen eivät riitä. Joskus katto syystä tai toisesta, usein sään tai ajan aiheuttaman kulumisen vuoksi, vaurioituu. Kattoa ei kuitenkaan välttämättä tarvitse heti uusia, vaan katon käyttöikää voi helposti nostaa korjauttamalla sen ammattilaisella.

TMH Services Oy asentaa harjatiivisteet, korjaa aluskatteet ja paikkaa katot Varsinais-Suomessa. Harjatiivisteet estävät kosteuden pääsyn katon rakenteisiin aluskatteeseen, ja joustavan tiivisteen voi muotoilla katon pinnan mukaisesti kätevästi. Jos aluskate on vaurioitunut, korjaamme sen ja suoritamme muut vaadittavat paikkaukset aina ammattitaidolla, jotta säästät rahaa ja vältyt täydeltä kattoremontilta.

Vuosihuoltosopimus katon pitkän iän salaisuutena

Muista vuosihuoltosopimuksemme! TMH Services Oy:ltä saat vuosihuoltosopimuksen, jolla pidämme säännöllisesti ja sovitusti huolta katostasi, jotta sinä voit keskittyä arkeen katon alla.

Vuosihuoltosopimukseen kuuluu rännien putsaaminen, katon puhdistaminen irtoroskasta ja katon turvatuotteiden kunnon tarkistaminen. Vuosihuolto tehdään yleensä keväällä tai syksyllä.

Ota yhteyttä

Palvelut yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille kaikkialla Varsinais-Suomessa.

Jätä yhteydenottopyyntö