Sisäremontit, maalauspalvelut ja kalusteasennukset Varsinais-Suomeen ja Turun saaristoon

Ammattilaisen toteuttamat sisäremontit, kuten maalaukset, listoitukset ja paneloinnit, kohottavat tilan yleisilmettä helposti ja lisäävät kiinteistön arvoa nostaen myös asumisviihtyvyyttä.

TMH Services Oy on sisäremonttien kokenut ammattilainen Naantalista. Suoritamme laadukkaat, katseita ja aikaa kestävät sisäremontit Varsinais-Suomessa ja Turun saaristossa omakotitaloihin, vapaa-ajan asunnoille ja taloyhtiöihin. Ensiluokkaiset remontointipalvelumme ovat kuitenkin saatavilla myös muualla sopimuksen mukaan.

Seinien maalaamisella suojaa pinnoille

Seinien maalaaminen on nopeaa, kun sen suorittaa ammattilainen. Alansa osaaja TMH Services Oy valitsee aina tilaan sopivan maalin, joka hengittää eikä aiheuta vahinkoa ympäristölle. Huolella tehty maalipinta suojaa rakenteita ja ehkäisee niiden kulumista.

Toteuttaessamme sisäseinien maalaamisen suojaamme huolella rakenteet ja huolehdimme myös sinun turvallisuudestasi asianmukaisella tuulettamisella ja tarkoilla työvaiheilla. TMH Services Oy on Varsinais-Suomen alueella palveluksessasi, olipa mielessäsi siten sisustusinnon vallassa tehty maalausmuutos tai vanhan pinnan uusiminen.

Monipuolisiin remonttipalveluihimme kuuluvat myös listoitukset, jotka voimme asentaa paikoilleen esimerkiksi maalaamisen yhteydessä. Listat suojaavat lattian ja seinän saumakohtaa muun muassa kosteusvaurioilta.

Ota yhteyttä

Maalattu porraskäytävä lisää asumisviihtyvyyttä

Maalaamme myös taloyhtiöiden porraskäytävät kaikkialla Varsinais-Suomessa. Taloyhtiöiden porraskäytävät ovat kovan rasituksen alaisia tiloja, sillä ne näkevät kirjavaa elämää aamusta iltaan ja altistuvat muuttojen aiheuttamille kolhuille. Valoisa ja siisti porraskäytävä kasvattaa yleistä viihtyvyyttä taloyhtiössä.

TMH Services Oy suorittaa maalaamisen aina laadukkaalla pohjatyöllä huomioiden myös kohteen käyttötarkoituksen ja -vaatimukset. Tästä syystä maalaamme taloyhtiöihin porraskäytävät, jotka todella kestävät elämää.

Tunnelmasta toiseen sisäkaton maalaamisella ja paneloinnilla

Sisäkaton maalaaminen tai panelointi on helppo keino lisätä valoa kotiin. Vaikka katto ei ole yhtä keskeisessä osassa sisustamista kuin seinät, vaikuttaa se merkittävästi kodin yleisilmeeseen ja valoisuuteen.

TMH Services Oy maalaa ja paneloi sisäkatot Varsinais-Suomessa ja Turun saaristossa niin kotitalouksille kuin yrityksille. Sisäkaton maalaus on vaativaa puuhaa, jossa korostuvat ammattimaiset työvälineet ja -tavat. Poistamme alkuperäisen maalipinnan ja tarkistamme katon kunnon, ennen kuin luomme sen päälle uutta, jotta varmistamme mahdollisimman kestävän työnjäljen.

Jos kattoa haluaa elävöittää, kannattaa siihen valita panelointi, joka lisää pinnan struktuuria ja kohottaa katon yleisilmettä. Panelointi parantaa myös sisäilmaa, sillä puu sitoo kosteutta, joka vapautuu sisäilman kuivuessa jälleen.

Ota yhteyttä

Palvelut yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille kaikkialla Varsinais-Suomessa.

Jätä yhteydenottopyyntö